Ingredientes:
Límpase o ollomol (besugo) e dánselle uns cortes transversais nos que se introducen unhas rodalas de limón; nunha fuente de forno vértese aceite de oliva, un chorro de viño branco, dentes de allo e cebola picados; tamén se pode añadir unha folla de loureiro e colócase o ollomol.
Métese ó forno coidando de mollar a parte superior de vez en cando coa salsa.
É un prato propio das festas de Nadal. Do mesmo xeito poden prepararse os xurelos grandes.
- Ollomol
- Limón
- Cebola
- Allos
- Aceite de oliva
- Viño branco
- Unha folla de loureiro
Límpase o ollomol (besugo) e dánselle uns cortes transversais nos que se introducen unhas rodalas de limón; nunha fuente de forno vértese aceite de oliva, un chorro de viño branco, dentes de allo e cebola picados; tamén se pode añadir unha folla de loureiro e colócase o ollomol.
Métese ó forno coidando de mollar a parte superior de vez en cando coa salsa.
É un prato propio das festas de Nadal. Do mesmo xeito poden prepararse os xurelos grandes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario